Mart Hoogkamer verlaat witheet het podium na massale bierdouche tijdens Boerenrock Festival

8951

Het zit Mart Hoogkamer de laatste tijd ook niet echt mee. De wandelende tattoo kreeg gisteravond een massale bierdouche over zich heen tijdens het Boerenrock Festival in het Drentse Drouwenermond en was daar duidelijk niet van gediend. Wanneer de eerste biertjes zijn kant op vliegen spreekt hij de menigte nog toe: “Luister, ik ben nu van plan te blijven staan”, spreekt hij uit. Maar juist op dat moment wordt er weer drank vanuit het publiek gegooid.

Dat is voor Mart de spreekwoordelijke druppel waarna hij besluit het podium af te lopen en niet meer terug te keren. Op Instagram schrijft hij: ‘Is dit normaal?’ Hij biedt zijn excuses aan aan de mensen die speciaal voor hem waren gekomen. Ook laat hij weten dat de organisatie van het Drentse festival achter hem staat en begrip voor de situatie heeft getoond.

Zie ook: Zien: Geïrriteerde Nick & Simon gunnen elkaar geen blik waardig tijdens ZAND festival in Almere

Hier nog wat beelden vanaf de andere kant gefilmd:

Abonneer
Notify of
guest

5 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
Theo Reinerink
Theo Reinerink
5 months ago

Laten alle artiesten een harde afspraak maken! Gooien met bier betekend einde optreden met behoud gage! Is het heel snel afgelopen. Er is hier sprake van onrespectvol gedrag naar de betreffende artiest.

trackback

[…] Mart Hoogkamer verlaat witheet het podium na massale bierdouche tijdens Boerenrock Festival […]

Jqqp
Jqqp
5 months ago

Hij heeft gelijk! Asociaal toch?

trackback

[…] Mart Hoogkamer verlaat witheet het podium na massale bierdouche tijdens Boerenrock Festival […]

trackback

[…] nieuwe hit had uitgebracht maar wel omdat hij binnen 30 seconden van het podium afliep nadat hij een bierdouche over zich heen kreeg. Dat gebeurde allemaal tijdens het Boerenrock Festival in het Drentse Drouwenermond. Gisteravond […]