Najib Amhali betrapt op vreemdgaan met verschillende dames die hij ontmoette in afkickkliniek

Najib Amhali

In Abcoude leidt Najib Amhali niet alleen een afkickkliniek, maar volgens onthullingen van Yvonne Coldeweijer lijkt hij ook banen te verdelen onder zijn persoonlijke minnaressen. De bekende komiek, bekend om zijn humor en grappen, blijkt echter een controversiële kant te hebben. Deze recente onthulling werpt een schaduw over zijn integriteit en roept vragen op over de ethiek en professionaliteit binnen zijn praktijk.

Ontmaskert door Yvonne Coldeweijer

Volgens Yvonne Coldeweijer, die haar bevindingen deelde op haar Instagram Story, gaat Najib al jaren vreemd met verschillende dames die hij ontmoet bij zijn eigen Cocaine Anonymous meetings. Een van deze minnaressen, afkomstig uit Haarlem, heeft naar verluidt een baan aangeboden gekregen als receptioniste in zijn kliniek ‘Recovery Mental Healthcare’. Dit is niet de enige affaire, aangezien Amhali volgens Coldeweijer meerdere relaties onderhoudt met vrouwen die worstelen met verslavingen.

Het nieuws over de affaires kwam aan het licht in 2022, toen Amhali’s vrouw parkeerboetes uit Haarlem ontdekte, wat leidde tot verdenkingen van ontrouw. Coldeweijer rapporteert dat Amhali, na betrapt te zijn, het contact tijdelijk verbrak om vervolgens weer intieme berichten te sturen en afspraken te maken. De complexiteit nam toe toen een van zijn minnaressen ontdekte dat hij nog een andere vrouw zag uit zijn verslavingsmeetings.

Onrust op kliniek Najib Amhali

De beslissing van Amhali om zijn minnares aan te nemen in zijn kliniek heeft tot onrust en ongenoegen geleid onder het personeel. Ze zijn op de hoogte van de affaire en vinden het ongepast dat de vrouw nu in de kliniek werkt.

Dit onthullende verhaal werpt vragen op over hoe Amhali omgaat met kwetsbare individuen die zijn hulp zoeken. De controversiële aspecten van zijn persoonlijke leven lijken in strijd te zijn met de professionele normen van zijn kliniek, en het personeel is niet te spreken over de gang van zaken. De komiek, die ooit geliefd was om zijn grappen, staat nu in het middelpunt van een verwarrende en mogelijk schadelijke situatie.

Via: Life of Yvonne 

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x