Najib Amhali gaat nog steeds vreemd: ‘Stelt ze voor aan z’n eigen vrouw en lacht haar dan keihard uit’

Najib Amhali

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen is Najib Amhali, de gerenommeerde cabaretier, het eerste prominente doelwit geworden van de scherpe tong van juicekoningin Yvonne Coldeweijer in 2024. Het nieuws, dat gisteren groots werd aangekondigd door Yvonne op haar juicekanaal, heeft de showbizzwereld op zijn kop gezet en meer dan 14.000 stemmen verzameld binnen een tijdsbestek van 24 uur.

Najib Amhali eerste ‘slachtoffer’ van Yvonne Coldeweijer dit jaar

Coldeweijer, bekend om haar onthullende verhalen, heeft Amhali een etmaal in onzekerheid gehouden en deelt nu een deel van de belastende informatie die ze over hem heeft vergaard. De vraag die op ieders lippen brandt: is dit het einde van Amhali’s onberispelijke imago?

De schokkende onthullingen gaan terug naar de tijd van Amhali’s verslaving, volgens Coldeweijer. “Nee, ik heb alle juice van tien jaar geleden geskipt,” beweert ze, maar suggereert dat de cabaretier destijds tot het uiterste is gegaan in zijn buitenechtelijke escapades, variërend van clubs tot hotels en zelfs backstage.

“Echt een schoft!”

Yvonne deelt ook verontrustende informatie over Amhali’s vermeende recente affaires. Ze citeert een bron die Amhali “echt een schoft” noemt, beschuldigt hem van voortdurend vreemdgaan en beweert dat hij zijn eigen vrouw belachelijk maakt achter haar rug om. De beschuldigingen gaan zelfs zo ver dat Amhali wordt beticht van het hebben van intieme relaties met cliënten van zijn eigen afkickkliniek, waarbij hij soms zelfs betalingen zou verrichten.

De kwestie roept ernstige vragen op over Amhali’s huidige staat van nuchterheid, ondanks zijn beweerde afkickperiode van vijf jaar. Coldeweijer suggereert dat er “stront aan de knikker” is en benadrukt de kwalijke zaak van het runnen van een afkickkliniek terwijl hij mogelijk betrokken is bij twijfelachtige activiteiten.

Via: Life of Yvonne

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x