Nederland is te klein geworden voor René le Blanc: ‘Ik wil meer landen veroveren’

René le Blanc

René Le Blanc, eerder al succesvol in Duitsland (bekijk de video), ambieert meer dan alleen bekendheid in Nederland en Duitsland. De zanger heeft zijn zinnen nu gezet op het veroveren van het Oostenrijkse publiek, zo vertelt hij aan het weekblad Privé. Vol vertrouwen meldt hij: “Daar word ik met open armen ontvangen.” Zowel in Duitsland als nu in Oostenrijk heeft hij een team van managers en adviseurs om zich heen verzameld. Er staat zelfs al een nieuwe single op stapel, waar hij hoge verwachtingen van koestert. “De Duitse en Oostenrijkse radio- en televisiezenders hebben reeds aanvragen ingediend. Eind januari belooft een bruisende periode te worden.”

Internationale ambities voor René le Blanc

René Le Blanc, bekend geworden door zijn deelname aan het SBS6-programma ‘Ik Geloof In Mij’, maakte aan het begin van dit jaar bekend dat hij zijn muzikale horizon wilde verbreden richting Duitsland. Muzikant George Thé, voorheen lid van de George Baker Selection, heeft zich als mentor aan hem verbonden. Met zelfvertrouwen stelt Le Blanc dat hij, met zijn opvallende verschijning, een plekje kan veroveren tussen Nederlandse artiesten met Duits succes. Hij beschouwt zichzelf als “de lachende derde”. De eerste tekenen van succes zijn al zichtbaar, aangezien zijn Duitstalige single deze week de tiende plaats heeft bereikt in de NDR Schlager Top 15 Hörerhitparade, volgens berichtgeving van Privé. Eerder dit jaar sprak Shownieuws al met René over zijn plannen om Duitsland te veroveren.

Na Duitsland ook Oostenrijk

Dit onderscheidende pad naar internationale bekendheid getuigt van René Le Blanc’s vastberadenheid om niet alleen in Nederland en Duitsland, maar ook in Oostenrijk zijn muzikale stempel te drukken. Met een nieuwe single op komst en positieve reacties van radiostations lijkt hij klaar te zijn om zijn muzikale carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Eind januari belooft een cruciale periode te worden in zijn streven naar internationale erkenning.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x