Zoals je waarschijnlijk wel weet is de relatie tussen multimiljonair Peter Gillis en Nicol Kremers al een poosje voorbij. De voormalig miljonairsvrouw is naar eigen zeggen achtergelaten met helemaal niets en dat houdt in dat ze haar eigen boontjes dient te doppen. Dan kan je als bekende vrouw aan de slag gaan in het restaurant van een camping. Óf je gebruikt je bekendheid om knaken te gaan verdienen op een platform dat alleen bedoeld is voor mensen ouder dan 18 jaar. En dan weet je vast wel welk platform wij bedoelen!

Nicol Kremers verdient bakken met geld

Inderdaad, Nicol Kremers is sindskort terug te vinden op OnlyFans en dat heeft haat naar het schijnt geen windeieren gelegd. In een interview met Pownews vertelde Nicolleke dat ze in haar eerste dag al 30.000 euro had verdiend. Met 3000 abonnees die zo’n 20 euro per maand betalen kom je op 60.000 euro. ‘AlleenFans’ pakt daar de helft vanaf, dan zit je dus al op 30.000 euro. Intussen is het aantal abonnees al bijna verdrievoudigd dus tel maar uit die winst. Bovendien gaat ze vrolijk door met het maken van nieuwe content voor haar fans. Zo deelt ze op haar Instagram-account alvast een klein voorproefje:

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Via: Nicol Kremers

Abonneer
Notify of
guest

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] Nicol Kremers deelt pikant voorproefje van nieuwe content voor op haar OnlyFans-account […]

trackback

[…] het in de liefde momenteel even tegenzit voor Peter Gillis lijkt hij het op financieel gebied nog altijd fijntjes voor elkaar te hebben. […]