Nicol Kremers laat haar billen zien in de sportschool maar bij haar ‘fans’ valt nog iets anders op

Nicol Kremers

Nicolleke Kremers heeft na het beëindigen van haar relatie met de vakantieparkbaas haar focus verlegd naar haar eigen carrière. De voormalige realityster is al geruime tijd actief op het platform OnlyFans, waar ze uitdagende foto’s deelt om haar inkomen op peil te houden. Daarnaast neemt ze haar volgers op Instagram mee in haar streven naar een vollere achterkant.

Nicol ‘hard’ aan het trainen in de sportschool

Op haar Instagram deelt Kremers een video waarin ze hard werkt aan het vergroten van haar achterwerk in de sportschool. Onder de video schrijft ze: ‘Building that peach (ass).’ Opvallend is dat het huidige formaat van haar billen prominent in beeld is gebracht, wellicht als vergelijkingsmateriaal voor haar volgers.

Slimme zet voor meer OnlyFans succes

Om ervoor te zorgen dat haar recent verbeterde achterwerk goed in beeld komt, deelt Kremers een foto op Instagram waarop ze haar billen naar achteren steekt. Deze strategische zet lijkt niet alleen bedoeld om haar inspanningen te tonen, maar ook om mogelijk extra abonnees te genereren op haar OnlyFans-account. Nicolleke Kremers laat zien dat ze doelbewust en slim bezig is met haar online aanwezigheid, en ze linkt haar volgers direct door naar haar account voor meer exclusief materiaal.

Hieronder wat foto’s waarop Nicol het wil doen lijken of ze wel degelijk billen heeft:

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x