Nieuwe vriendin Gio Latooy blijkt blind te zijn: ‘Ik vind niet dat jouw ogen ver uit elkaar staan!’

Gio latooy

In zijn meest recente YouTube-vlog vraagt Gio Latooy zich af of zijn ogen ver uit elkaar staan. Deze zelfreflectie deelt hij terloops met zijn vriendin, Lynn Hermanussen, tijdens een ontspannen moment op de bank. Lynn verzekert hem echter dat er geen reden tot zorg is. De opvolgster van Jade Anna zou een bezoekje aan een opticien  eens kunnen overwegen misschien.

Terwijl ze samen genieten van de muziek, vraagt Gio aan Lynn: “Vind jij niet dat mijn ogen ver uit elkaar staan?” Lynn reageert verbaasd: “Nee, ik begrijp echt niet waar dat idee vandaan komt.” Gio lijkt gerustgesteld, maar moedigt zijn volgers aan om in de reacties achter te laten wat zij vinden van de stand van zijn ogen. Het blijft een persoonlijke kwestie.

Gio Latooy en Lynn Hermanussen nemen tattoo

Gio Latooy en Lynn Hermanussen, die elkaar nog geen maand kennen, besloten onlangs om elkaars naam te vereeuwigen met een tatoeage. In de vlog bespreekt Gio met Lynn hoe ze dit nieuws aan anderen gaan vertellen. Lynn’s pragmatische reactie luidt: “Eén tatoeage wordt met de letter G, want waarom niet? Je leeft maar één keer.”

In een emotionele uitbarsting verklaart Gio Latooy zijn liefde voor Lynn: “Je hebt mij laten zien wat echte liefde is. Ik heb dit gevoel nog nooit eerder ervaren in mijn drie vorige relaties. Het is moeilijk te omschrijven.” Lynn sluit zich daarbij aan en bekommert zich niet om wat anderen denken.

De ogen van Gio staan wél ver uit elkaar

Overigens heeft Gio ooit al eens laten onderzoeken of zijn ogen inderdaad zover uit elkaar staan. En wat bleek? Zij PD, oftewel pupilafstand blijkt inderdaad groter te zijn dan gemiddeld. Het bewijs daarvoor zie je terug in de onderste video van de twee.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x