Het is vooralsnog niet het televisieseizoen van Eva Jinek. De kijkcijfers begonnen nog aardig toen Nick & Simon tekst en uitleg kwamen geven over hun naderende break-up maar inmiddels scoort Vandaag Inside op hetzelfde tijdstip al beter. Afgelopen vrijdagavond had Eva een interview met Robbie Williams in de hoop de kijkcijfers weer wat op te schroeven maar wij vermoeden dat ze het vooral moet gaan hebben van mensen die deze uitzending eens even rustig gaan zitten terugkijken.

Achter Eva Jinek zat een jongedame in het publiek met een loszittend stuk kleding aan en daaronder geen BH. Niets mis mee zou je denken maar wel als je niet wil dat je de volgende dag het gesprek van de dag bent op het internet:

Abonneer
Notify of
guest

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
Annemijn
Annemijn
8 months ago

Wat een gezeur om niets. Je ziet amper wat, er moet wel heel erg ingezoomd worden om een heel klein stukje borst te zien. Waar mensen zich al niet druk om maken.

trackback

[…] was het woord ‘nipplegate’ ineens trending in Nederland. Dat kwam allemaal vanwege een jongedame in het publiek bij Eva Jinek die klaarblijkelijk vergeten was een BH aan te trekken. Op zich helemaal geen probleem natuurlijk, […]

trackback

[…] zagen we nog een dame achter Eva Jinek die ‘per ongeluk’ iets teveel van zichzelf liet zien en ook gisteravond was het een soort van raak in Vandaag Inside. Presentator Wilfred Genee maakte […]