Pakje Hélène Hendriks zat gisteravond zó strak dat ze er niet mee durfde op te staan

Hélène Hendriks

De winterstop van Vandaag Inside heeft plaatsgemaakt voor Hélène Hendriks en haar eigen versie, De Oranjewinter. Hoewel het programma dezelfde succesformule behoudt met bekende gasten en onderwerpen, ontbreekt ditmaal de vertrouwde aanwezigheid van Wilfred, Johan, en René. Opvallend genoeg viel gisteravond vooral de outfit van de presentatrice op, die voor de gelegenheid voor een vernieuwende look had gekozen. Dit zorgde voor heel wat gespreksstof onder de kijkers.

Positieve reacties op Hélène Hendriks

Rutger Castricum was een van de vele positieve stemmen die opvielen na de eerste uitzending van De Oranjewinter met Hélène Hendriks. Echter, tijdens het programma onthulde Hendriks dat dit een eenmalige verschijning was, ondanks de overwegend positieve ontvangst. Haar voorkeur ging namelijk uit naar een zittende rol.

De show, die gisteren voor het eerst op televisie verscheen, trok niet alleen op de traditionele kanalen aandacht, maar ook op sociale media, zoals X. Opvallend genoeg draaide de discussie niet alleen om de gasten en besproken onderwerpen, maar voornamelijk om Hélène Hendriks zelf. Specifiek kwam haar kledingkeuze ter sprake, waarbij het witte pakje de gemoederen bezighield en positief werd ontvangen door verschillende kijkers. Uiteraard klonk er ook een tegengeluid met opmerkingen als ‘aparte kleren’.

Frisse wind

De keuze van Hélène Hendriks om haar eigen draai te geven aan De Oranjewinter lijkt een frisse wind door televisieland te laten waaien. Met de bekende formule, maar zonder enkele vertrouwde gezichten, en een vernieuwende presentatiestijl, laat Hendriks zien dat zij in staat is om een eigen stempel te drukken op het winterse televisielandschap.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x