Peter Gillis en Wendy van Hout maken einde aan relatie: ‘Troubles in paradise!’

Peter Gillis en Wendy van Hout

Vorig jaar vond Peter Gillis zijn nieuwe liefde in de persoon van Wendy van Hout, nadat zijn relatie met Nicol Kremers op de klippen was gelopen. Na de breuk met Nicol, die ook zijn co-ster was in de realityserie ‘Massa is Kassa’ op SBS6, ging Peter vastberaden op zoek naar een vervanger voor de show. Zijn oog viel op Wendy van Hout, een moeder van maar liefst vijf kinderen.

Wendy van Hout, de opvolgster van Nicolleke

Al gauw bleek Wendy de perfecte opvolger van zijn voormalig schoenveterstrikster Nicol te zijn. De twee trokken in in de enorme villa van Peter vlak over de grens in België en ook is Wendy te zien in Massa is Kassa. Plannen voor een bruiloft ergens dit jaar zouden zelfs al zijn gemaakt maar of dat er van gaat komen blijft nog maar de vraag.

De problemen stapelen zich namelijk op voor Peter. Zijn relatie met Wendy lijkt ook op de klippen te zijn gelopen, volgens diverse bronnen. Wendy zelf plaatste recent een cryptische post op Instagram: “No one is permanent. Everyone comes for a particular period of time. So enjoy the phase of life and move on!” Volgers maken zich zorgen over Wendy, en Juicechannel berichtte over de bezorgdheid onder haar volgers. Onder haar Instagram-post reageerden mensen opvallend bezorgd. Ook wordt er gevraagd naar het volgende optreden van het koppel op TikTok, aangezien ze daar bijna de hele dag door live gingen. Nu lijkt dat echter verleden tijd.

Peter Gillis moet zijn eigen schoenveters strikken

Bovendien heeft Peter onlangs zijn ‘Winter Wonderland’ geannuleerd onder het mom van ‘slecht weer’, maar Juicechannel speculeert over een dieperliggende reden. Het lijkt erop dat Petertje nu zijn eigen veters moet strikken, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Via: Juicechannel

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x