Peter Gillis zet John de Mol voor het blok en wil meer geld zien voor nieuw seizoen Massa is Kassa

Peter Gillis

In de recente eindejaarspodcast van PowNed deelde vakantieparkenmagnaat en realityster Peter Gillis opmerkelijk nieuws. Hij verklapte dat er gesprekken gaande zijn met Talpa over een mogelijk nieuw seizoen van zijn real-life soap “Massa is Kassa.” Ondanks de ophef rond zijn zakelijke praktijken, met name zijn gesloten park Prinsenmeer, beweert Gillis dat dit geen invloed heeft op de toekomst van het programma. Zijn focus ligt echter op een bevredigende financiële regeling met Talpa.

Standbeeld en toekomstplannen van Peter Gillis

Opvallend genoeg heeft Gillis al een bronzen standbeeld van zichzelf laten maken, dat nu trots in zijn tuin prijkt. Ondanks zijn wens om het binnenshuis te plaatsen, heeft de opvolgster van zijn ex-vriendin, Wendy van Hout, dit weten te voorkomen. “Altijd leuk voor later, een bronzen beeld gaat nooit meer weg,” aldus Gillis, die momenteel onder vuur ligt vanwege vermeende criminele activiteiten in zijn vakantieparken, zo meldde hij aan PowNed. Uiteindelijk zal het standbeeld bij zijn kasteel worden geplaatst, waarbij Gillis vastlegt dat het voor altijd moet blijven staan, zelfs na zijn overlijden.

Voor Talpa blijft de mogelijke veroordeling van Gillis doorslaggevend voor het groene licht van een nieuw seizoen. De tv-productiemaatschappij van John de Mol houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Gillis, die zich al vooraf veroordeeld voelt door de media, hoopt op begrip, zelfs van kritische figuren zoals tv-columniste Angela de Jong. Ondanks zijn juridische strubbelingen plant Gillis na afronding van alle rechtszaken een nieuw boek over ondernemerschap, belovend dat het een bestseller wordt.

Nog een seizoen Massa is Kassa?

Het afgelopen jaar bracht Gillis herhaaldelijk in het nieuws, verwikkeld in juridische conflicten en persoonlijke controverses die zijn reputatie schaadden. Onder andere zijn ruzies met gemeenten en de zaak met ex-vriendin Nicol Kremers, waarin hij meer dan een miljoen euro eiste, zijn aandachtspunten. Terwijl Talpa een eventueel nieuw seizoen afhankelijk maakt van Gillis’ veroordeling, blijft Gillis vastberaden en eist een rechtvaardige vergoeding voor zijn medewerking aan het programma “Massa is Kassa.”

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x