Qmusic DJ Domien Verschuuren woedend op Edsilia Rombley: ‘Ze is zó onbeschoft!’

Domien Verschuuren

In de recente aflevering van de podcast Man man man heeft Qmusic-dj Domien Verschuuren felle kritiek geuit op Edsilia Rombley vanwege een “ongepaste” opmerking die zij maakte tijdens de uitreiking van de Gouden RadioRing vorige maand. Tijdens het evenement, waar Domien een van de genomineerden was voor beste presentator, reageerde Edsilia op een opmerking die Domien drie jaar geleden maakte tijdens het Eurovisie Songfestival.

Ze verwees naar zijn eerdere suggestie dat ze van het festival gehaald moest worden vanwege een incident met een prijsuitreiking aan Duncan Laurence, die later positief testte op COVID-19.

Domien onthulde zijn teleurstelling over de opmerking in de podcast, waarbij hij het als “ongelooflijk onbeschoft” beschreef. Hij voelde dat het een ongepaste tijd en plaats was om een oude vete aan te halen, vooral tijdens een evenement waar hij centraal stond. Dit incident heeft geleid tot een openlijke confrontatie tussen de twee, wat Domien als ongepast en respectloos beschouwt binnen de context van een formeel gala-evenement.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x