Rapper Boef en Lil Kleine proosten vanaf hun ligbedje in Dubai op arme mensen in Nederland

Boef en Lil Kleine, twee van Nederland’s meest prominente rappers, hebben de afgelopen tijd veel ophef veroorzaakt met geruchten over hun mogelijke emigratie naar Dubai, de stad die steeds populairder wordt onder Nederlandse beroemdheden. Inmiddels verblijven de twee artiesten daadwerkelijk in Dubai en delen ze hun ervaringen via sociale media, zij het niet zonder de nodige kritiek.

Contrast tussen arm en rijk

In een opmerkelijke video tonen Boef en Lil Kleine op speelse wijze het contrast tussen arm en rijk. Terwijl Lil Kleine een biertje vasthoudt en proost op de ‘enorme kloof tussen rijk en arm’, zit naast hem Boef, die hetzelfde gebaar maakt, maar dan met een extravagante fles Moët & Chandon champagne. De vrolijke sfeer van de video wordt echter niet door iedereen gewaardeerd, wat blijkt uit de kritische reacties in de commentaren.

Opvallend is dat Boef steeds vaker in Dubai vertoeft en overweegt de Nederlandse bodem definitief achter zich te laten. Hij heeft zijn villa in Almere te koop gezet en pronkt met zijn nieuwste aanwinst: een glanzende Rolls Royce, rechtstreeks uit Dubai. Recentelijk deelde Boef via zijn social media verhalen dat hij in goed gezelschap verkeert in de weelderige stad. Zijn vriend Lil Kleine vergezelt hem, en samen vermaken ze zich aan het zwembad.

Boef en Lil Kleine

Boef deelde op zijn verhaal ook een opvallende opmerking over de verschillende categorieën mensen met wie hij goed kan opschieten. Lil Kleine valt duidelijk in de categorie waar hij het “heel goed mee kan vinden”. Met een knipoog bedankt Lil Kleine Boef voor de gastvrijheid, het lenen van de auto en zelfs van zijn pinpas.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x