Sanne Ottens, de nieuwe vriendin van Marco Borsato deelt intieme foto’s

In recente ontwikkelingen wordt Marco Borsato gekoppeld aan een mogelijke nieuwe liefde, te weten Sanne Ottens. Sinds bekend is gemaakt dat de zanger verdacht wordt van ontucht met een minderjarig meisje is de relatie met Leontien Borsato voorbij. Tussentijds had Leontien een relatie met een andere man, maar ook die vlam doofde al snel. Geruchten over een hereniging tussen Marco en Leontien doen de ronde, terwijl andere bronnen beweren dat ze simpelweg samen worden gezien vanwege hun gezamenlijke kinderen. De meest recente speculaties suggereren echter dat Marco’s romantische affiniteit eerder ligt bij Sanne dan bij Leontien.

Sanne Ottens

Het lijkt erop dat Sanne Ottens de betreffende blondine is die herhaaldelijk in gezelschap van Marco is gezien. Eerder had Yvonne Coldewijer de zanger al in het gezelschap van een blonde vriendin opgemerkt, maar destijds was haar identiteit onbekend. Juicechannel heeft nu foto’s bemachtigd waaruit blijkt dat het om de blonde Sanne Ottens gaat, met wie Marco zelfs Kerst heeft gevierd. Opvallend is dat Sanne zelf foto’s heeft geplaatst waarop Marco te zien is. Intrigerend genoeg is het profiel van Sanne, die volgens diverse bronnen Marco’s vermeende nieuwe liefde is, nog steeds openbaar.

Marco Borsato’s nieuwe liefdesgeluk?

Het gerucht van Marco’s nieuwe liefde lijkt nu bevestigd te worden door Sanne zelf. Ze deelde een foto waarop te zien is dat Marco aan haar eettafel zit. Kerstmis brachten ze samen door, vergezeld van haar kinderen en Marco’s zoon Luca. Op de feestelijk gedekte tafel en de kenmerkende krullen van Marco, vastgelegd vanaf de achterkant. Desalniettemin herkennen scherpe volgers van mijlenver dat dit onmiskenbaar de bekende zanger is.

Sanne Ottens Marco Borsato

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sanne Ottens (@sanneottens)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sanne Ottens (@sanneottens)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x