Slijptol Mark Baanders wordt getrakteerd op nippleslip tijdens interview op rode loper FHM500

Bij de uitreiking van de FHM500, waar Gwen van Poorten werd gekroond tot mooiste vrouw van Nederland volgens FHM en haar lezers, was een feestje onvermijdelijk. Tijdens dit evenement interviewde Mark Baanders, ook bekend als Slijptol, verschillende dames die in de top 500 staan, waaronder Noortje Possels. Dit model, dat op nummer 75 staat, had helaas geen rekening gehouden met de wind bij het kiezen van haar outfit, wat resulteerde in een onthullend moment.

FHM, wat staat voor For Him Magazine, is een wereldwijd tijdschrift dat zich richt op mannelijk lifestyle, met onderwerpen variërend van films, series en muziek tot sport, auto’s, mode, gadgets en vrouwen. Het meest prominente onderdeel van het blad is echter de jaarlijkse FHM500-verkiezing, waarin sinds 2011 de 500 mooiste vrouwen van Nederland worden geselecteerd. Eerdere winnaressen zijn onder andere Doutzen Kroes, Tess Milne en Kim Feenstra. Dit jaar mocht Gwen van Poorten zich bij dit illustere rijtje voegen.

Bij de bekendmaking van de winnares was er veel publiek, waaronder bekende Nederlanders, influencers en oud-winnaressen. De pers, waaronder PowNed, was natuurlijk aanwezig om de aanwezigen te interviewen. Terwijl Slijptol vragen stelde op de rode loper, zorgde een windvlaag ervoor dat de jurk van Noortje Possels omhoog waaide, wat voor een onverwacht en onthullend moment zorgde.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x