Sylvie Meis en multimiljonair Wim Beelen na 3 maanden weer uit elkaar: ‘Haar leven is niet mijn leven’

Sylvie Meis en WIm Beelen

Sylvie Meis en vastgoedondernemer Wim Beelen hebben na slechts enkele maanden hun romantische relatie beëindigd. Beelen bevestigde het nieuws aan RTL Boulevard, waarbij hij aangaf dat de levensstijl van Meis niet overeenkwam met de zijne. De breuk vond plaats op een dinsdag, en Beelen benadrukte dat hij zijn eigen leven wil blijven leiden.

Sylvie Meis verliefd op Quote 500 miljonair

De romance tussen Wim Beelen en Sylvie Meis begon in oktober van het vorige jaar. Ze ontmoetten elkaar in een Amsterdams restaurant, werden verliefd en brachten zelfs de feestdagen samen door. Desondanks is het liefdesgeluk nu ten einde. Beelen, een vastgoedondernemer die in 2022 op de 360e plaats stond in de Quote 500 met een geschat vermogen van 155 miljoen euro, verklaarde dat hij en Meis wel vrienden willen blijven.

Levens te verschillend

Wim Beelen benadrukte dat hoewel Sylvie Meis een fantastische en slimme vrouw is, hun levens te verschillend zijn. Meis, die op de laatste dag van 2023 een foto deelde waaruit bleek dat ze de jaarwisseling met Beelen doorbracht, liet eerder weten blij te zijn “terug in Hamburg” te zijn, waar ze momenteel woont. Sylvie Meis, 45, bevestigde in oktober haar relatie met de 48-jarige Amsterdamse multimiljonair. Eerder werd ze in februari 2023 officieel gescheiden van Niclas Castello, met wie ze 2,5 jaar getrouwd was.

Sylvie Meis en Wim Beelen Sylvie Meis en Wim Beelen Sylvie Meis en Wim Beelen

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x