Sylvie Meis enkele dagen na breuk met multimiljonair Wim Beelen: ‘Op zoek naar een nieuwe man’

Sylvie Meis

Slechts enkele dagen na de breuk met Wim Beelen heeft Sylvie Meis aangegeven dat ze open staat voor nieuwe avonturen. In een interview met de Duitse krant BILD deelde de 45-jarige ondernemer haar kijk op het leven als vrijgezel. Geen terughoudendheid: ze vindt het prima als mannen met haar willen flirten. Momenteel verblijft Meis in Kitzbühel, Oostenrijk, waar een soort Oktoberfest plaatsvindt. In haar traditionele klederdracht, waarbij ze de strik aan de linkerkant draagt, laat ze weten dat ze klaar is voor een beetje flirten. Haar opmerkingen over de aantrekkelijkheid van mannen in lederhosen verraden haar positieve kijk op het vrijgezellenbestaan.

Breuk met Wim Beelen

Slechts enkele dagen voor haar openhartige uitspraken met BILD maakten Sylvie Meis en Wim Beelen bekend dat hun relatie was beëindigd. De twee waren sinds eind oktober een koppel, maar Beelen verklaarde dat hij al snel tot de conclusie kwam dat hun levens totaal niet met elkaar overeenkwamen. Ondanks deze recente breuk lijkt Meis vastberaden om vooruit te kijken en zich open te stellen voor nieuwe ervaringen. Haar positieve instelling en bereidheid om te flirten suggereren dat ze niet lang bij de pakken neerzit.

Een nieuw begin voor Sylvie Meis

Terwijl Meis haar nieuwe vrijgezellenstatus omarmt, bevindt ze zich momenteel in Kitzbühel, Oostenrijk, waar een feestelijke sfeer heerst tijdens een soort Oktoberfest. Haar keuze om de strik aan de linkerkant te dragen, een teken van beschikbaarheid, getuigt van haar bereidheid om open te staan voor nieuwe romantische connecties. Met een knipoog naar de mannen in lederhosen benadrukt ze dat ze er allemaal heel sexy uitzien, waarmee ze haar nieuwe hoofdstuk in het leven met optimisme en enthousiasme begroet.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x