Tino Martin stond gisteravond wéér dronken op het podium tijdens een optreden op ‘Brabantse Winter’

Tino Martin dronken

Tino Martin bevindt zich opnieuw in het middelpunt van de aandacht na zijn recente optreden op De Brabantse Winter. Voor de zanger lijkt het bijna wekelijks wel een uitdaging te zijn, waarbij hij eerder zijn ‘dronken optredens‘ verklaarde als het resultaat van bijna 250 shows per jaar. Volgens Martin is het een onvermijdelijkheid in het tijdperk waarin elk moment vastgelegd kan worden en online terechtkomt. Deze keer lijkt Tino echter wekelijks twee dagen ‘de lul’ te zijn, zoals blijkt uit talloze online video’s waarin bezoekers beweren dat hij ‘héél vals’ zingt.

Kritiek op Tino Martin

Verschillende toeschouwers beschrijven Tino’s stem als ’typisch dronken’, waarbij hij volgens bezoekers constant vals zingt. Een verslag van Juicekanaal Reality.FBI benadrukt dat Tino tijdens De Brabantse Winter niet helemaal in vorm was en telkens een stapje te laat leek te komen. Juicechannel deelt gelijksoortige kritiek en vraagt zich af wanneer er ingegrepen wordt. Op beelden lijkt Tino zelfs te reageren op de kritiek uit de zaal met een middelvinger.

Een paar weken geleden ontstond er controverse rondom een video van Tino Martin, waarin werd gesuggereerd dat hij aan het playbacken was. Hoewel aanvankelijk beweerd werd dat het om een duet met Mart Hoogkamer ging, lijkt de bijnaam ‘Tino Martini’ niet zomaar uit de lucht te vallen. Het recente optreden in de Brabanthallen op 28 december heeft opnieuw de aandacht getrokken, met speculaties over Tino Martini die voor een aanzienlijk bedrag op het podium staat.

Middelvinger naar het publiek

Tino Martin, bijna dagelijks op het podium te bewonderen, lijkt zijn eigen patroon te hebben ontwikkeld: verschijnen op het toneel in toestand van algehele beneveling. Ondanks kritiek verdedigt Martin zijn frequente optredens en de onvermijdelijke online reacties. Recentelijk is er een video opgedoken waarin Tino zijn middelvinger opsteekt naar het publiek, wat opnieuw tot discussie leidt. Opvallend is de steun van DJ Dave Roelvink, die onlangs nog kritiek kreeg voor zijn aanwezigheid op het optreden. Een opmerkelijke combinatie van een marktzanger en een ex-cocaïneverslaafde DJ, aldus Juicechannel.

Het recente optreden van Tino Martin op De Brabantse Winter heeft opnieuw vragen opgeroepen over zijn stem, gedrag en opmerkelijke samenwerkingen. Terwijl zijn fans zijn frequente optredens toejuichen, blijft de kritiek aanhouden en roept het de vraag op wanneer er ingegrepen zal worden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

@daphne.lensen Brabantse Winter! Nou Tino Martin was weer een grote flop 😥🤣#brabantsewinter #juicechannel #fyp #tinomartin #flop ♬ origineel geluid – Daphne Lensen

@brabantsewinter Wat een mooie avond! #tinomartin #brabantsewinter #fyp #festival #kerst #winter ♬ origineel geluid – BrabantseWinter

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] invloed zou zijn. Deze speculaties worden aangewakkerd door fans die beweren dat Tino regelmatig dronken op het podium verschijnt. In een zomerse documentaire, gewijd aan zijn leven, heeft de zanger eerlijk gesproken over zijn […]

2
0
Laat een reactie achterx
()
x