Video: ‘Peter Gillis slaat weer een vrouw in elkaar’

Peter Gillis

Het zit vakantieparken-miljonair Peter Gillis allemaal niet erg mee de laatste tijd. Met Wendy van Hout vond hij weliswaar razendsnel een opvolgster voor de vertrokken Nicol Kremers maar verder zien we Petertje vooral negatief in het nieuws voorbijkomen.

Het is bijvoorbeeld bekend dat Nicolleke aangifte heeft gedaan tegen Peter Gillis wegens mishandeling. Deze zaak loopt nog en het is nog maar afwachten hoe dit afloopt. Daarnaast werd onlangs ook bekend dat Peter probeert om al zijn parken te verkopen. Zit hij dan in financieel zwaar weer?

Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat komen vandaag echter met nog meer nieuws. Zo zou er sindskort een tweede aangifte liggen tegen Peter. Ene Angelique, de dame met wie Peter vóór hij met Nicol Kremers ging een relatie had heeft aangifte tegen hem gedaan.

Dat doet ze nu pas omdat ze voorheen rond zou rijden in een dure auto die nog altijd door Peter Gillis betaald werd. Nu dat niet meer het geval is, en Angelique zogezegd financieel niets meer met hem te maken heeft, heeft ze aangifte gedaan. Luister alles terug in de nieuwste Roddelpraat-video hieronder.

Abonneer
Notify of
guest

2 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
Hein Kuiper
Hein Kuiper
3 months ago

Ansjelique? praat tóch eens normaal Angelique!

Tukkertjesterre
Tukkertjesterre
3 months ago
Reply to  Hein Kuiper

Zo spreek je het uit tering boomer

0
Laat een reactie achterx
()
x