Volgers in shock door verbouwd gezicht Monique Westenberg: ‘Wat heb je gedaan?’

Monique Westenberg vierde haar 46e verjaardag vorige week, te midden van een reeks verrassingen van vriendje André Hazes en zoontje Dré tijdens hun vakantie voor de feestdagen. André deelde emotionele foto’s van hun afgelopen jaar samen, waarbij hij Monique zijn “allerbeste vriend” noemde. Echter, opmerkelijk genoeg, waren het niet alleen de verjaardagswensen die de aandacht van fans trokken.

Verjaardag Monique Westenberg

Tijdens een etentje dat haar vriendinnen organiseerden om haar verjaardag te vieren, deelde Monique foto’s van het gezellige samenzijn. Ze liet weten heerlijk te hebben gegeten en veel gelachen te hebben. Echter, fans raakten in shock door wat leek op een opmerkelijke verandering in haar gezicht. De reacties op de foto’s variëren van bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommige volgers zich afvragen wat Monique met haar gezicht heeft gedaan.

Monique lichtte ook een grappige noot toe over haar voornemens voor het nieuwe jaar, waarbij ze aangaf weer normaal te willen eten, aangezien de afgelopen maanden alles wat lekker was haar mond in ging. Deze opmerking zorgde voor een mix van steunbetuigingen en kritiek op haar verschijning.

Ophef over gezicht Monique

Hoewel de ophef rondom Monique’s gezicht de gemoederen bezighoudt, is het niet de eerste keer dat haar uiterlijk onder de loep wordt genomen. De vraag rijst of Monique misschien gebruik heeft gemaakt van cosmetische ingrepen om haar jeugdige uitstraling te behouden.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x