Volgers maken zich grote zorgen na zien van foto’s Gaby Blaaser in bikini: ‘Is dit de voor- of achterkant?

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser, een Nederlandse actrice, model, en influencer met bijna 400.000 Instagram-volgers, geniet van haar vakantie op Curaçao, waar ze stralend in bikini poseert. Voor haar volgers is haar slanke figuur echter het onderwerp van discussie. Terwijl Gaby haar liefde voor het eiland deelt, stromen de kritische opmerkingen binnen. Reacties variëren van opmerkingen over haar gewicht tot suggesties om meer te eten en zelfs veroordelingen over het potentieel slechte voorbeeld dat ze zou geven aan haar publiek. Een volger bekritiseert: “Wow, wat ben je mager geworden”, terwijl anderen haar aanmoedigen om meer te eten.

Gaby Blaaser staat bekend om haar fanatieke sportiviteit en haar lichaam is vaak het middelpunt van haar posts. Haar carrière omvatte optredens in populaire programma’s zoals “Goede tijden, slechte tijden”, “Campinglife”, “Expeditie Robinson” en “De Bachelorette”. Recentelijk, in januari 2023, nam ze deel aan het programma “Echte meisjes in de jungle”, maar verliet het vroegtijdig vanwege medische redenen, ontdekkend dat ze zwanger was.

Ondanks de opmerkingen over haar gewicht, blijft Blaaser veerkrachtig en weerlegt ze de kritiek op sociale media door te pleiten voor begrip en het stoppen van bodyshaming, ongeacht iemands lichaamstype.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x