Voormalig vriendin Martien Meiland onthult: ‘Dat verwijfde gedrag is allemaal één grote act!’

Martien Meiland

Chateau Meiland, het populaire realityprogramma, heeft Martien Meiland bekendgemaakt als een excentrieke en extraverte persoonlijkheid. Echter, volgens voormalig huisvriendin Caroline van Eeden, is het opvallende gedrag van Martien niets meer dan een zorgvuldig geënsceneerde vertoning voor de tv-camera’s. In een interview met Party onthult Caroline dat alles, van dagelijkse boodschappen tot emotionele dialogen, van tevoren is uitgedacht.

Achter de schermen van Chateau Meiland

Caroline deelt in de Party dat het merendeel van de show is georkestreerd. Bijvoorbeeld, als het ging om boodschappen doen, werd haar opgedragen om naar boven te gaan met een lijstje, zodat de productie Martien kon instrueren. Martien transformeerde vervolgens deze alledaagse taak in een luidruchtig toneelstuk, schreeuwend en gillend terwijl hij de boodschappen opsomde. Dit in schril contrast met de normale gesprekken die ze gewend was tijdens boodschappenoverleg.

Caroline beschrijft hoe het gedrag van de Meiland-familie met de dag extremer werd. Gesprekken die voorheen normaal waren, werden vervangen door overdreven geschreeuw en onwerkelijke scènes. Ze benadrukt dat het succes van de show het ego van Martien tot ongekende hoogte heeft laten stijgen. Een voorbeeld daarvan is een incident waarin Martien zichzelf tijdens een interview in de keuken in een overdreven ‘verwijfde’ toon presenteerde, waardoor Caroline verbaasd en teleurgesteld achterbleef.

Einde van een vriendschap met Martien Meiland

Caroline laat weten dat ze Martien geen gelukkig Nieuwjaar zal wensen. Ze herinnert zich het Televizier-Ring Gala, waar Martien openlijk verkondigde dat ze uit de serie werd geschreven. Voor Caroline voelde het als een verraad na haar emigratie naar Frankrijk speciaal voor de Meiland-familie. De schijnwerpers van de show hebben niet alleen het gedrag van Martien veranderd, maar hebben ook geleid tot het einde van een vriendschap en een gevoel van teleurstelling.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x