Voormalig vriendin weet het zeker: ‘Maxime Meiland en Leroy gaan 100% zeker scheiden’

Maxime Meiland

Maxime Meiland, die momenteel betrokken is bij een kort geding met de man die beweert haar niet te hebben verkracht, bevindt zich mogelijk in een nog lastiger situatie dan gedacht. Voormalig huisvriendin Caroline van Eeden voorspelt dat ze binnenkort gaat scheiden van haar echtgenoot Leroy Molkenboer.

Caroline, die jarenlang met de familie Meiland heeft geleefd, onthult dat Maxime standaard antidepressiva slikt en dat haar leven volgens haar een grote leugen is. Ze verklaart: “Maxime slikt standaard antidepressiva. Als ze dit niet slikt, weet je niet wat je meemaakt.” Caroline voorspelt dat Leroy hieronder zal lijden en betwijfelt of hij de druk zal kunnen weerstaan, met de opmerking: “Ik heb medelijden met Leroy, maar succes ermee, want die gaat het niet volhouden.”

Caroline beweert dat het huwelijk van Maxime en Leroy zwaar onder druk staat vanwege financiële spanningen en onstabiele relaties. Ze beschrijft Maxime en haar moeder Erica als mensen die moeite hebben met normaal communiceren, met veel gescheld en geschreeuw achter de schermen. Daarnaast leeft het paar volgens Caroline boven hun stand, met een maandelijkse last van 14.000 euro en een huis dat niet verkocht raakt. Ze hoopt zelfs dat Maxime de smaadzaak verliest die tegen haar is aangespannen wegens vermeende laster, in de hoop dat “misschien karma een keer om de hoek komt kijken.”

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x