Vriendin Steven Kazàn deed vandaag ook een Nieuwjaarsduik…

Jamie Kames

Met het Nieuwe Jaar om de hoek, hebben velen de traditie om het jaar te starten met een verkwikkende Nieuwjaarsduik. Deze eeuwenoude gewoonte symboliseert niet alleen een frisse start, maar ook moed en vitaliteit. Een opvallend duo dat deze traditie omarmde, is Steven Kazàn en zijn partner Jamie Kames, momenteel genietend van een welverdiende vakantie in een tropisch oord.

Nieuwjaarsduik voor Jamie Kames

In de warme omhelzing van een exotische bestemming, koos Jamie Kames ervoor om vandaag ook deel te nemen aan de Nieuwjaarsduik. Terwijl velen thuis bij de open haard zitten, nemen deze avontuurlijke zielen een duik in de heldere wateren, een symbolische daad van vernieuwing te midden van zonnige omgevingen.

Te midden van palmbomen en een strakblauwe hemel beleefden Steven Kazàn en Jamie Kames een unieke Nieuwjaarservaring. De warmte van de zon en het verfrissende water vormden het decor voor hun start van 2023. Deze onconventionele keuze voor een Nieuwjaarsduik weerspiegelt niet alleen hun avontuurlijke geest, maar ook hun verlangen naar vernieuwing in een tropische setting.

Steven Kazàn en Jamie Kames

Terwijl het grootste deel van de wereld bibberend het nieuwe jaar begroet, tonen Steven en Jamie aan dat tradities buitengewoon kunnen zijn, zelfs als ze worden uitgevoerd onder de stralende zon van een exotische bestemming. Een Nieuwjaarsduik als deze brengt niet alleen een verfrissende start, maar ook een onvergetelijk begin van een nieuw hoofdstuk.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jamie Kames (@jamiekames)

Vorig jaar deed Jamie ook al eens een Nieuwjaarsduik. Toen in een verwarmd zwembad. Wellicht in 2025 net als veel andere Nederlanders gewoon een keer in Scheveningen?

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x