Waylon deed het al in 2016 met de toen pas 18-jarige kinderdagverblijf-medewerker Kimmy

Waylon Kimmy

De demonen in het hoofd van zanger Waylon zorgde er in het verleden voor dat hij wel vreemd móest gaan. Zijn persoonlijke worstelingen met intieme kwesties werden publiekelijk belicht toen hij, geplaagd door problemen, zijn toevlucht zocht in een affaire. De zanger nam via Instagram openlijk de verantwoordelijkheid en bood zijn excuses aan aan partner Bibi, die op haar beurt op mysterieuze wijze besloot hem te vergeven, vastberaden om de vader van haar kinderen niet zomaar op te geven.

Waylon weer last van demonen?

Uit deze tumultueuze periode is een verrassend verdienmodel ontstaan. Bibi heeft een volledig album gewijd aan liedjes geïnspireerd door deze uitdagende tijd, en ook een poëzieboek over de situatie uitgebracht. Opmerkelijk genoeg lijken ze hun schandaal om te zetten in een lucratieve inkomstenbron.

Intrigerend genoeg blijkt dit niet de eerste keer te zijn dat Waylon bij de verleiding bezweek. Juicechannel onthulde dat in 2021 de zanger een affaire had met Kimmy de Weerd, een bekend gezicht van Love Island. Deze ontmoeting vond plaats op het kinderdagverblijf waar Waylon en Bibi hun dochter Teddy naartoe brachten. De affaire met Kimmy werpt een schaduw op Waylon’s eerdere beweringen over een eenmalige fout. Een ander Juicekanaal, Reality.FBI beweert echter dat de twee elkaar al kennen sinds 2016! Destijds was Waylon 36 jaar oud en Kimmy slechts 18 jaar…

Affaire op het kinderdagverblijf

Waylon, wiens werkelijke naam Willem is, wordt opnieuw geconfronteerd met beschuldigingen van ontrouw. Eerder rechtvaardigde hij zijn misstappen tijdens de zwangerschap van Bibi met zijn onzekerheid en innerlijke demonen. Verbazend genoeg gaf Bibi hem een tweede kans. Echter, recente berichten via diverse bronnen wijzen op een nieuwe wending in het voortdurende schandaal rondom Waylon.

Via: RealityFBI

Oja, hieronder hebben we nog wat foto’s van Kimmy voor je op een rijtje gezet!

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x