Wielrenster Puck Moonen toont haar vlees maar volgers vinden dit véél te rauw!

Puck Moonen

Op Eerste Kerstdag koos menig influencer voor een intiem samenzijn met de (schoon)familie, en Puck Moonen, de gepassioneerde wielren-influencer, was geen uitzondering. Hoewel ze zich terugtrok in de privésfeer, bleef de camera boven het feestmaal zweven. Puck vierde Kerst bij haar schoonfamilie, te midden van de ouders van haar geliefde Callan O’Keefe. Wat echter de aandacht trok van Puck’s volgers, was het opmerkelijke gerecht dat op tafel verscheen.

Stuk vlees van Puck Moonen is rauw

Net als iedereen viert wielrenster Puck Moonen Kerstmis in familiare kring. Na een stevige trainingsessie – want professionaliteit kent geen rust – schuift Puck aan tafel, waar een smakelijk stuk vlees haar opwacht. Maar niet alle volgers waren even enthousiast over de cuisson van dit feestelijke gerecht.

Een van de gedeelde foto’s toonde het kerstmaal op Puck’s bord. Het voedsel leek op het eerste gezicht niet lang genoeg bereid te zijn. Hoewel een vleugje rosé vlees gewaardeerd wordt, leek het stuk op Puck’s bord bijna rauw. Een punt dat niet onopgemerkt bleef bij haar volgers.

Is je biefstuk wel echt gaar?

“Is de biefstuk wel echt gaar?” vroeg een bezorgde volger. “Het zou helpen als je het vlees eerst bakt,” merkte een ander op. Met een vleugje humor voegde een volger eraan toe: “Een bekwame dierenarts kan dat stuk vlees waarschijnlijk weer tot leven wekken.”

Ondanks de kritiek genoot Puck van haar eigenzinnige kerstmaal te midden van dierbare gezichten. Het lijkt erop dat, zelfs in de wereld van wielrennen en influencers, culinaire keuzes soms net zo veel stof tot gesprek geven als een stevige fietstocht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x