Wij hebben de foto nog! Marijn Kuipers plaatst haar boobies op Instagram en verwijderd de foto weer

Marijn Kuipers

Marijn Kuipers is mogelijk geen bekende naam voor wie ouder is dan 35, maar in de wereld van social media begint ze steeds meer op te vallen. Met een indrukwekkende aanhang van meer dan 650.000 volgers op TikTok en ruim 400.000 op Instagram, heeft ze een stevige positie als influencer verworven.

Vooral bekend om haar focus op fitness en het delen van foto’s en video’s van haar achterste, heeft Kuipers een opmerkelijke online aanwezigheid opgebouwd. Deze populariteit vertaalt zich in lucratieve samenwerkingen met fitnessmerken en af en toe presentatieklussen. Echter, haar onverzadigbare honger naar aandacht lijkt haar soms in problemen te brengen.

Recentelijk werd Kuipers gespot met Rijk Hofman in IKEA, wat Yvonne Coldeweijer opmerkte tijdens haar bezigheden met ‘juicen’. Een ongelukkig openbaar gedeelde ‘boobieselfie’ op haar Instagram story verhoogde de opschudding rondom Kuipers en haar zoektocht naar aandacht. Coldeweijer twijfelt aan de toevalligheid van het incident en suggereert dat het een doelbewuste stunt was om de aandacht te trekken.

Via: Life of Yvonne

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x