WTF! Peter Gillis eist 1.7 miljoen euro van Nicol Kremers voor schenden van geheimhouding

Peter Gillis Nicol Kremers

Net wanneer je dacht dat Peter Gillis en Nicol Kremers nooit iets meer met elkaar te maken zouden hebben komt de vakantieparkenmiljonair met een bizarre eis. Hij wil dat zijn voormalig schoenveterstrikker hem 1.7 miljoen euro betaalt omdat ze zich in meerdere interviews negatief heeft uitgelaten over haar ex. Volgens het AD eist Peter dat Nicol het bedrag binnen drie dagen betaalt.

In die interviews laat Nicol onder andere weten dat Peter haar mishandeld heeft. Iets wat ze volgens een afgesproken vaststellingsovereenkomst niet had mogen doen, zo vindt Peter. Volgens de Massa is Kassa-hoofdrolspeler is ze in veertien interviews de fout gegaan waarvoor hij 10.000 euro per overtreding rekent. Dat bedrag vermeerdert hij per dag dat de overtreding heeft ‘voortgeduurd’, zo valt te lezen op de website van Omroep Brabant.

Het management van Nicol Kremers heeft intussen laten weten dat er inderdaad een vaststellingsovereenkomst is getekend maar dat ze niet gaat betalen. Het contract zou immers pas recentelijk verstuurd zijn. “Dus Nicol kon ook moeilijk precies weten waar ze rekening mee moest houden. De artikelen die hij aanhaalt gaan ook eigenlijk allemaal over de mishandelingen”, zo laat het management weten in de krant.

Onlangs liet Nicol tegenover de camera’s van PowNed nog weten dat ze met haar huidige werkzaamheden zo’n 30.000 euro binnen één dag kan verdienen. Betalen moet dus geen probleem zijn…

Thumbnail: screenshot HLF8

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x