Yvonne Coldeweijer deelt pikante privé video van Waylon met ene ‘Michelle’

Waylon

Heb jij dat ook weleens? Dat je wegens erectieproblemen en demonen in je hoofd vreemd moet gaan? Nee? Nou, Waylon dus wel en heel Nederland weet dat intussen ook wel dankzij het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer op Instagram. Waylon bedroog dus zijn partner Bibi Breijman met wie hij op dat moment samen al een kind had. Bibi is intussen alweer zwanger van haar derde kindje en verklaarde onlangs nog dat zij bij Waylon blijft omdat haar kinderen niet de dupe mogen zijn van de acties van hun vader. Heel nobel natuurlijk maar het is nog maar de vraag hoelang die gedachte blijft opgaan bij Bibi.

Vandaag deelde Yvonne Coldeweijer immers een nieuwe video van Waylon. Daarbij schrijft ze: “Een spion heeft me dit privé filmpje van Waylon gestuurd. En het is heel juicy!” Meer details geeft de roddelkoningin niet prijs in haar Instagram-stories want daarvoor verwijst ze haar volgers naar haar betaalde podcast.

In het filmpje zien we Waylon ergens ’s avonds of ’s nachts buiten staan terwijl hij zichzelf filmt. Hij richt zich tot zijn telefoon en zegt: “Hé Michelle, ik ehh, ik zag net een foto van jou en ik was zwaar onder de indruk. Maar echt zwaar!” Over welke Michelle het precies gaat is ons vooralsnog niet bekend maar misschien weet Bibi dat intussen wel al…

Waylon
https://www.instagram.com/lifeofyvonne/
Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x