Yvonne Coldeweijer onthult de échte naam van Fajah Lourens

Fajah Lourens

Het vuur laaide op in de showbizzwereld toen Fajah Lourens, bekend van haar fitnessavonturen, voor de camera van RTL Boulevard deed alsof ze de naam van Yvonne Coldeweijer niet goed wist. Een klassieke truc om minachting te tonen, en Yvonne had meteen een weerwoord paraat. “Ja, niet zo gek!” sneerde ze op haar juicekanaal.

Fajah Lourens heet geen Fajah Lourens…

Yvonne onthulde dat Fajah zelf ook niet vies is van wat namenverwarring. “Fajah heet natuurlijk zelf bijvoorbeeld ook helemaal geen Fajah, dus, ehm…”, lachte Yvonne. Volgens betrouwbare spionnen gaat Fajah eigenlijk door het leven als Nicole, een feit dat Yvonne met een knipoog naar boven haalde. “Ik begrijp dat als je je eigen naam nog niet eens kan onthouden, ja… Dat die van mij dan ook wel een beetje lastig wordt.”

De vete tussen de twee dames lijkt te draaien om een mogelijke romance tussen Fajah en Ruud de Wild, waar Yvonne licht op wierp. “Wel een mysterieuze meid, die Nicole, want ga je nou wel of niet met Ruud? We need to know.” Yvonne deelde details van een feestje waar Ruud de hele avond drankjes aan Fajah en haar vriendinnen gaf. “Hij was er ook echt alleen dus voor haar en zij was heel flirty zo die drankjes aan het doorgeven.”

‘Houdt van mannen met een portemonnee’

Volgens Yvonne is het niet de knappe uitstraling van Ruud die Fajah aantrekt, maar eerder zijn portemonnee. “De meid houdt waarschijnlijk wel van mannen met een portemonnee,” grinnikte Yvonne. Ze twijfelt zelfs of Fajah echt op Ruud zou vallen, suggererend dat het misschien een uiting van wanhoop is. “Misschien is ze ten einde raad, I don’t know.”

De soap tussen Yvonne en Fajah lijkt voorlopig nog niet ten einde, en het is duidelijk dat deze juicekoningin niet bang is om haar eigen sausje over de geruchten te gieten. Wat er ook speelt, één ding is zeker: deze dames zijn niet vies van een beetje roddel en achterklap.

Via: Life of Yvonne

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x