Zien: André Hazes heeft laten sleutelen aan zijn uiterlijk

André Hazes

André Hazes trok afgelopen zondagochtend samen met zijn neefje Djarno de stad in voor een onverwacht avontuur. Wat er gebeurt wanneer deze twee onafscheidelijke zielen samen op pad gaan? Het antwoord op deze vraag is te vinden in een opmerkelijke video die het duo heeft gedeeld.

Opmerkelijke keuze André Hazes

Tijdens hun tripje nam André een opmerkelijke beslissing die hoogstwaarschijnlijk niet in goede aarde zal vallen bij zijn moeder Rachel. Het lijkt er namelijk op dat André, tegen het eerdere verbod van zijn moeder in, oorbellen heeft laten schieten. Een keuze die in schril contrast staat met hetgeen zijn moeder altijd heeft afgeraden.

Via Instagram deelt Djarno nu exclusieve beelden van hun bijzondere dag. Onder de video schrijft Djarno: “Dames en heren, hier is het bewijs. Jullie dachten altijd dat Djar deed wat André wilde, maar ik heb een verrassing voor jullie, het is andersom!” Recentelijk werd bekend dat André Hazes en zijn zus Roxeanne Hazes weer contact hebben. De eerste ontmoeting heeft inmiddels plaatsgevonden en de details hiervan werden onthuld door Bart Ettekoven in Shownieuws.

André en Roxeanne

Volgens Ettekoven vond deze ontmoeting “op een geheime plek plaats”, net voordat André en zijn partner Monique op vakantie gingen naar Spanje. Na jaren van radiostilte hebben de twee elkaar eindelijk weer gesproken en de gesprekken smaken naar meer.

De geruchtenmolen draait op volle toeren na deze hereniging. Er wordt gefluisterd dat Roxeanne bezig is met een bodemprocedure met betrekking tot de erfenis van hun vader, gericht tegen haar moeder. De speculaties gaan zelfs zo ver dat er geluiden zijn over een mogelijke toenadering van André tot Roxeanne, wat voor beiden een rooskleurige toekomst zou betekenen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Djar (@djarnohofland)

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x