Zien: Glennis Grace treedt ‘per ongeluk’ op voor ongeveer 50 Jumbo-medewerkers

Glennis Grace

Het is bijna twee jaar geleden sinds de opschudding rondom Glennis Grace en Jumbo, maar nu lijkt de rust weergekeerd. Onlangs schitterde ze zelfs als gastartiest bij Dinnershow Grandeur, waar een groep Jumbo-medewerkers volop genoot van haar optreden.

Dinnershow Grandeur

Weekblad Party sprak onlangs met Marc Forno, mede-creator van Dinnershow Grandeur. Hij deelde enthousiast zijn ervaring over Glennis als gastartiest en benadrukte de positieve reacties die ze ontving. Marc onthulde dat hij aanvankelijk bezorgd was toen hij vernam dat vijftig Jumbo-medewerkers de show zouden bijwonen, maar dit bleek uiteindelijk geen obstakel te zijn. De medewerkers van Jumbo, afkomstig van een andere vestiging, genoten simpelweg van een gezellig avondje uit met collega’s.

Glennis deelde dat haar persoonlijke leven en carrière een onverwachte wending hebben genomen na het incident bij Jumbo. Vorig jaar werd ze veroordeeld tot tweehonderd uur taakstraf voor openlijke geweldpleging jegens een medewerker van de supermarkt.

Glennis Grace oog in oog met Jumbo-medewerkers

Shownieuws meldt dat de zangeres recent onverwacht oog in oog met een groep van vijftig Jumbo-medewerkers tijdens Dinnershow Grandeur. Ondanks eerdere spanningen was de avond een succes. Marc Forno, producent van de dinnershow, beklemtoonde dat het publiek enthousiast reageerde op Glennis’ optreden, waardoor eventuele financiële zorgen werden weggenomen.

Het lijkt erop dat Dinnershow Grandeur, ondanks eerdere twijfels, een schot in de roos was met Glennis Grace als stralende ster. De ontmoeting met de Jumbo-medewerkers verliep vlot, en het publiek genoot zichtbaar van een betoverende avond gevuld met muzikale magie.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x