Zó weinig verdien je per maand als je als parkmanager werkzaam bent voor Peter Gillis

Peter Gillis

Peter Gillis, bekend van de populaire realityserie “Massa is Kassa,” staat aan het hoofd van diverse vakantieparken. Werknemers binnen het Gillis-imperium worden geconfronteerd met een scala aan taken, variërend van het schoonmaken van wc’s tot het serveren van hamburgers en het onderhouden van het zwembad. Ondanks de schijnbaar florissante onderneming, klinken er geluiden over de beloning voor de arbeid, vooral op sleutelposities zoals die van parkmanager.

Nauwelijks meer dan het minimumloon

Geruchten suggereren dat Peter voor de rol van parkmanager een salaris biedt dat nauwelijks het wettelijke minimumloon overschrijdt, ongeveer 1800 euro bruto per maand. Dit staat in schril contrast met het gebruikelijke verwachtingspatroon voor een dergelijke functie, waar het gemiddelde salaris rond de 3900 euro bruto per maand zou liggen. Deze benadering roept vragen op over de zakelijke aanpak van Peter Gillis en de waardering die hij heeft voor zijn personeel.

Recente controverse rond de sluiting van enkele van zijn parken, evenals aantijgingen van mishandeling, werpen een schaduw over de aantrekkelijkheid van een baan bij de Oostappen Groep, niet alleen op financieel gebied, maar ook wat betreft stabiliteit en toekomstperspectief voor werkzoekenden.

Klachten over de parken van Peter Gillis

De praktijk van Gillis om tijdens zijn welbekende controlerondjes “totale catastrofes” te ontdekken, draagt bij aan zijn vermogen, maar leidt ook tot stromen klachten over de parken. Ondanks de inspanningen om problemen aan te pakken, klagen bezoekers over vieze wc’s en onaangenaam personeel.

Er zijn zelfs verontrustende verhalen over slechte werkomstandigheden. Een medewerker, Samir genaamd, zou jarenlang met een longontsteking hebben gewerkt, uit angst voor huisuitzetting voor zijn gezin dat op het park woonde. In 2021 stortte Samir in, resulterend in een zoektocht naar een nieuwe woonruimte buiten het park en een mogelijk arbeidsconflict met Peter, wat zelfs tot een rechtszaak zou kunnen leiden.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x