Zoon Glennis Grace gaat opnieuw de fout in en mishandelt ex-vriendin tijdens vakantie op Curaçao

zoon Glennis Grace

Glennis Grace en haar zoon Anthony Shane Majri lijken de laatste tijd geen vreemden te zijn voor controverse. Na de beruchte Jumbo-rel, waarin Anthony een taakstraf kreeg wegens agressief gedrag, blijkt hij opnieuw in opspraak te zijn gekomen op Curaçao. Dit keer zou hij een meisje in haar gezicht hebben geslagen, zo meldt Yvonne Coldeweijer, die beweert een ooggetuige in te schakelen.

Zoon Glennis Grace slaat ex-vriendin

Volgens Coldeweijer ontstond er afgelopen zaterdag commotie toen een spion bij Zanzi, op weg naar de wc, getuige was van het voorval. De spion bevestigde dat Glenda (Glennis Grace) aanwezig was en dat de beveiliging bevestigde dat het om haar zoon ging. Het slachtoffer, een ex-vriendin van Anthony, zou weigeren samen tijd door te brengen op het eiland, wat tot een jaloerse uitbarsting van Anthony leidde. De situatie escaleerde toen hij ontdekte dat ze met andere jongens danste, wat resulteerde in het vermeende incident waarbij het meisje overstuur raakte.

Agressietraining blijkt weinig nut te hebben gehad

Het incident op Curaçao volgt op eerdere gedragsproblemen van Anthony, waaronder de Jumbo-rel in Nederland. Ondanks een taakstraf en agressietraining lijken de problemen zich te blijven opstapelen. Het gedrag van Anthony wordt door Coldeweijer omschreven als zorgwekkend, waarbij ze hem sarcastisch een “pareltje van de samenleving” noemt.

De vraag blijft in hoeverre de opgelegde straffen effectief zijn geweest, aangezien Anthony’s betrokkenheid bij nieuwe incidenten lijkt te suggereren dat er meer nodig is om zijn gedrag te corrigeren. Op dit moment is het onduidelijk of Glennis Grace betrokken is bij de recente gebeurtenissen op Curaçao, maar de publieke reactie op de situatie is ongetwijfeld kritisch.

Via: Life of Yvonne

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
2
0
Laat een reactie achterx
()
x