Dame in First Dates heeft een hekel aan mannen die darten: ‘Sport voor dikke mensen’

3560

In het populaire programma First Dates worden regelmatig opvallende persoonlijkheden geïntroduceerd, maar één recente deelneemster spande toch echt de kroon. Met een lijst vol eisen viel ze direct op, en één van haar meest opvallende voorwaarden was dat ze absoluut geen darter meer als vriend wilde. Haar motivatie voor deze eis was niet alleen verrassend, maar ook nogal uitgesproken.

‘Darten is een sport voor lelijke dikke mannen’

Deze jongedame, die zichzelf graag omschrijft als een ‘knappe verschijning’, associeert darten met een ‘lelijke dikke mannensport’. Haar aversie tegen darters komt voort uit een slechte ervaring met haar ex-partner, die toevallig ook een darter was. Echter, haar generalisatie lijkt nogal kort door de bocht te zijn, gezien het feit dat de dartsport een breed scala aan spelers kent, zowel fysiek als esthetisch. Namen als James Wade, Gerwyn Price, en de legendarische Co Stompé komen direct naar voren als voorbeelden die haar standpunt uitdagen.

Voorkeur voor een atletische partner

Het lijkt erop dat deze deelneemster niet alleen een afkeer heeft ontwikkeld voor darters, maar ook een sterke voorkeur heeft voor mannen met een atletisch uiterlijk. Ze verlangt naar een partner met een ‘wasbordje’, iemand die zichzelf tot zes keer per week in de sportschool begeeft. Deze voorkeur lijkt te zijn geworteld in haar eigen levensstijl, waarin fitness een belangrijke rol speelt.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien