Kijkers RTL 4 gaan stuk om bizar kapsel Gordon bij terugkeer op televisie: ‘Wat ziet hij er raar uit!’

Gordon

Gisteren deelde RTL exclusieve beelden van de aankomende wintereditie van het programma Casa di Beau. Bekende gezichten, waaronder zanger Gordon, werden voorgesteld aan het publiek, waarbij vooral het opmerkelijke kapsel van de zanger de aandacht trok.

In deze bijzondere special worden presentator Ruben Nicolai, voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn en zanger/presentator Gordon ondergedompeld in luxe terwijl ze worden geïnterviewd door gastheer Beau. Hoewel het programma normaal gesproken wordt opgenomen in een zomerse, Italiaanse villa, brengt de wintereditie op 7 januari een verrassende wending met een ijzige setting.

Gordon spreekt over karaktermoord

Opvallend genoeg richtte Gordon tijdens de eerste beelden van Casa di Beau zijn pijlen op iemand die zijn leven zuur zou hebben gemaakt. Met een vurige uitspraak verklaarde hij: “Wat hier gebeurt is karaktermoord! Ik zou willen zeggen tegen degene, waarvan ik weet dat hij dit kijkt: ‘Schaam je diep!'” De kijker wordt nieuwsgierig naar de achtergrond van deze aantijgingen en de mogelijke connecties met Gordon’s recente strubbelingen.

Tumultueus jaar

Het afgelopen jaar was tumultueus voor de zanger, met hoogte- en dieptepunten. Na het beëindigen van zijn verloving met Gavin Rozario aan het begin van het jaar, werd het publieke toneel het strijdveld van moddergevechten tussen de voormalige verloofden. Daarnaast liep het contract van Gordon bij SBS6 af, wat resulteerde in een bijna feestelijke vertrekceremonie in Shownieuws. Alsof dat niet genoeg was, kreeg Gordon ook kritiek van Johan Derksen en werd hij verbaal aangevallen door zijn bekende ‘frenemy’ Gerard Joling. De vraag blijft: op wie is Gordon (niet) boos?

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned)

Screenshot Casa di Beau

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] de online reacties op het optreden van Gordon beperkt waren, veroorzaakte zijn nieuwe kapsel wel de nodige opschudding. Sommige kijkers doopten hem al snel om tot “de nieuwe blonde […]

0
Laat een reactie achterx
()
x