Ondertussen in First Dates: Hetero jongens worden op basis van hun voorkeur gekoppeld als gay koppel

Justus en Jens zijn er in geslaagd om als gay koppel aan te mogen schuiven bij het datingprogramma First Dates op NPO 3. De twee studenten die lid zijn van een Rotterdamse studentenvereniging werden aan elkaar gekoppeld op basis van dezelfde doorgegeven voorkeuren. In de aflevering presenteren ze zichzelf als respectievelijk student geneeskunde en student bedrijfskunde. Dat zijn ze ook echt, blijkt uit hun profielen op sociale media. Maar ze zijn ook beste vrienden en hebben onder meer samen geroeid bij een Rotterdamse studentenvereniging.

Op beelden, die wij helaas nooit meer te zien krijgen doen de twee lijken alsof ze homoseksueel en vrijgezel zijn. Het blijkt dus dat ze alleen dat laatste zijn. Tegenover het AD vertellen de twee dat ze lichte spijt hebben van hun actie. “De bedoeling was dat het een ‘kleinschalige grap’ zou zijn, waarvan vooral vrienden en familie zouden genieten. Maar we hebben ook spijt, we wilden niemand pijn doen. First Dates is een mooi programma, aan die geloofwaardigheid hebben wij gezeten. Het is beter dat het niet op tv komt.”

Abonneer
Notify of
guest

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] Bron: Jezus wat slecht […]

trackback

[…] Ondertussen in First Dates: Hetero jongens worden op basis van hun voorkeur gekoppeld als gay koppel […]

trackback

[…] maakten we al bekend dat de Rotterdamse studentenvrienden Justus en Jens een geniale poets hadden uitgevoerd. Ze hadden zich afzonderlijk van elkaar opgegeven voor het datingprogramma First […]

0
Laat een reactie achterx
()
x