‘Rijke’ influencer uit Steenrijk, Straatarm belazert de boel: ‘Trap er niet in mensen, dit is een oplichter!’

Nick Opheij Steenrijk, Straatarm

In het bekende televisieprogramma “Steenrijk, Straatarm” wisselen een arm en een rijk gezin voor een week van huis en budget. Deze week staat Elise, een alleenstaande moeder die met moeite de eindjes aan elkaar kan knopen, centraal. Het programma biedt haar gezin een onverwachte kans: een vakantie in een prachtige Griekse villa, mogelijk gemaakt door cursusverkoper Nick Opheij en zijn vriendin Zoë. Echter, achter de schijnbare weelde schuilt een verrassende wending.

Nick Opheij, bekend als succesvolle DJ en cryptohandelaar, heeft een verleden als realityster en ondernemer. Hij en Zoë worden geïntroduceerd als ruilpartners voor Elise en haar dochter Lina, die normaal gesproken moeten rondkomen van een bescheiden budget.

Nick, die voorheen te zien was in programma’s zoals “Ex on the Beach: Double Dutch”, wordt aangevuld met zijn ondernemersactiviteiten, waaronder een sapjesbedrijf, en Zoë’s webshop. Terwijl Nick en Zoë genieten van luxe op een Grieks eiland, belicht het contrast het harde leven van Elise, die met financiële moeilijkheden en een bescheiden levensstijl kampt, waardoor zelfs een eenvoudige rugzak voor Lina een uitdaging is.

YouTuber Koen, lid van de YouTube-formatie De Bankzitters maakte in het verleden al eens een prachtige video over Koen.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x