Vegetariër bestelt in First Dates per ongeluk een vleesgerecht: ‘Dit is zó lekker, wat is het?’

Het vinden van ware liefde kan een uitdaging zijn, en terwijl sommigen hun geluk beproeven in de kroeg, supermarkt of sportschool, is dit niet voor iedereen weggelegd. Apps om de omgeving te scannen op singles zijn populair, maar niet iedereen is hier fan van. Het dilemma van het ontmoeten van een partner wordt vaak geïllustreerd door de ongemakkelijke vraag op feestjes: “Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?” Het antwoord ‘Tinder’ is niet altijd ideaal, en alternatieven zoals First Dates brengen ook hun eigen uitdagingen met zich mee, gezien de aanwezigheid van camera’s tijdens het eten.

Vegetariër in First Dates

In het programma First Dates worden singles aan elkaar gekoppeld voor een blind date, waarbij de programmamakers proberen rekening te houden met specifieke wensen en eisen. Echter, de spanning kan behoorlijk hoog oplopen, zoals bleek bij een vegetarische deelnemer die per ongeluk vlees bestelde. De menukaart met luxere gerechten zorgde voor verwarring, waarbij de vegetariër hetzelfde bestelde als zijn date, zonder te beseffen dat het gerecht ‘Le Dua’ ham bevatte. Het voorval resulteerde in een komische noot binnen het programma.

Vegetarisme en Vleesverwarring

Het voorval in First Dates werpt ook licht op de diversiteit van vegetariërs en hun verschillende benaderingen van hun dieet. Sommige vegetariërs voelen zich ongemakkelijk of zelfs boos als ze anderen vlees zien eten, terwijl anderen een meer ontspannen houding aannemen. De uitdagingen van het begrijpen van een uitgebreide menukaart in een setting als First Dates worden benadrukt, waarbij deelnemers soms geen idee hebben van de betekenis van bepaalde gerechten. In dit geval waagde de vegetariër een gok, en tot zijn verbazing bleek het bestelde gerecht vlees te bevatten.

@bnnvara Voor de vegetariërs: ‘Le dua’ = iets met ham ✍️ #firstdates #vegetariër #bnnvara ♬ origineel geluid – ≡ BNNVARA

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x