Bewoner steekt nog even rustig een sigaretje op terwijl de politie zijn deur staat in te beuken

In de avonduren heeft zich een verontrustend steekincident voorgedaan in een woning gelegen aan de Stastokstraat, met een vrouw als slachtoffer. Op straat werd een potentieel betrokken mes aangetroffen, wat de aandacht van de autoriteiten trok. Een vrouw is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verdere ondervraging.

Onderzoek en afzetting van plaats delict

De Stastokstraat werd nadien afgezet als plaats delict, waarbij omstanders berichten over incidenten van stenengooien richting de bewuste woning. Bovendien heeft de politie de deur van het pand geforceerd om toegang te verkrijgen.

De politie is actief ter plaatse om de toedracht van het steekincident en de bijbehorende omstandigheden te onderzoeken. Het slachtoffer is met spoed (A2) naar een ziekenhuis overgebracht voor noodzakelijke medische behandeling.

Opmerkelijke reactie van bewoner

Op straat werd niet alleen een mes aangetroffen, maar ook bleek dat de politie de deur van een nabijgelegen woning had geforceerd om binnen te komen. Opmerkelijk genoeg leek de bewoner hier niet door onder de indruk te zijn. Hij nam rustig plaats aan tafel en stak een sigaret op.

Dit onverwachte tafereel voegt een bijzonder element toe aan het lopende onderzoek naar het steekincident in de Stastokstraat. De autoriteiten zetten hun inspanningen voort om de volledige omvang van de gebeurtenissen te ontrafelen en eventuele motieven achter het incident bloot te leggen.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x