Bizar: Jamal Ben Saddik gooit er een karatetrap uit richting Rico Verhoeven tijdens GLORY in Arnhem

Rico Verhoeven Ben Saddik

Vanavond vond het GLORY-toernooi plaats in het Gelredome in Arnhem, waar Rico Verhoeven de finale won ten koste van Kchachab en nu in de finale staat tegenover Levi Righters. Echter, tijdens de aankondiging van Rico als winnaar van de halve finale, betrad Jamal Ben Saddik de ring. Saddik daagde Verhoeven uit en deelde zelfs een trap uit, wat als een schande voor het toernooi werd beschouwd.

Verhoeven sprak zijn woede uit in een kort interview na het incident, waarin hij pleitte voor de verbanning van Ben Saddik uit de kickbokswereld. Hij benadrukte dat zijn overwinning eerlijk was en dat de beschuldigingen van Ben Saddik over hulp van scheidsrechters onzin waren. Het evenement werd live uitgezonden op Videoland.

Het gedrag van Ben Saddik werd als onacceptabel beschouwd, vooral gezien zijn geschiedenis met Verhoeven, die nog vers in het geheugen lag. Verhoeven had Ben Saddik recentelijk herhaaldelijk aangeduid als een ‘veelpleger’, vanwege zijn dopingverleden en de recente terugtrekking uit de Grand Prix vanwege onvoorbereidheid. Ben Saddik was echter aanwezig om zijn nieuwe trainingsmaatje, Nabil Khachab, te ondersteunen, wat hem toch weer in de nabijheid van zijn rivaal Verhoeven bracht.

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] en beschuldigde Verhoeven ervan dat hij hulp kreeg van de scheidsrechters om te winnen, zelfs een trappende beweging makend richting Verhoeven. Echter, in de finale kreeg Verhoeven harde klappen van Levi Rigters, die […]

0
Laat een reactie achterx
()
x