Complete straat van de aardbodem gevaagd dankzij zwaar illegaal vuurwerk in Midwolda, Groningen

In moderne tijden hoef je geen vuurwerk in je buurt te missen, dankzij slimme deurbellen die constant alert zijn. Hoewel het officieel misschien niet is toegestaan, biedt het wel handige voordelen als er iets ongewoons gebeurt in je straat. Neem bijvoorbeeld de beelden vastgelegd door een Ring-camera, die zonder twijfel opmerkelijk zijn.

Opmerkelijke beelden uit Midwolda

Werp zeker een blik hieronder op de beelden uit het pittoreske Groningse dorpje Midwolda, want dit lijkt niet op het standaard vuurwerk dat je in Nederland kunt vinden. Het zou zelfs verder gaan dan wat je bij de Duitse Aldi of Lidl zou aantreffen, aangezien de intensiteit opvallend hoger lijkt te liggen. De scène vertoont gelijkenissen met een vleugje Gaza-strook, maar dan in Nederland.

Voor de bewoners van het Groningse dorp Midwolda begon het nieuwe jaar allesbehalve goed. De Anna Maria Horalaan is getransformeerd tot een slagveld na een krachtige explosie, waarbij de politie vermoedt dat zeer zwaar vuurwerk de boosdoener is.

Schade aan huizen en auto’s

De explosie deed zich voor kort na 01:00 uur ’s nachts, met vijf huizen waarvan de ramen eruit sprongen en de pannen van het dak vielen. Drie auto’s liepen schade op door rondvliegende brokstukken. Tot op heden zijn er geen arrestaties verricht in verband met het incident. In Katwijk werd een stel handhavers de straat uit geschoten door een vent met een flinke pot vuurwerk. Bekijk die beelden hierrr.

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] een stel BOA’s de straat werd uitgeschoten door een stel dronken cafégangers. En in het Groningse Midwolda zorgde een bizarre vuurwerkexplosie voor schade aan maar liefst 7 huizen in één […]

0
Laat een reactie achterx
()
x