Dame weet wel waarom de baard van haar vriendje verkleurt: ‘Omdat hij veel p*enie tjapt!’

Tegenwoordig tel je echt niet meer mee als je geen eigen podcast hebt. Er bestaan er dan ook echt duizenden en omdat ‘influencers’ over het algemeen het denkvermogen van een netje sinaasappelen hebben gaat het vaak ook helemaal nergens over. Maar dat gaat zeker niet op voor de dames van de Sowhat! podcast.

Deze dames weten bijvoorbeeld precies waarom de baarden van sommige mannen verkleuren. Wij dachten dat dit misschien wel te maken kon hebben met genen, pigment of misschien wel de zon. Maar nee, allemaal onzin natuurlijk. De reden dat jouw baard verkleurd heeft toch echt een hele andere reden volgens deze dames.

Naomi Rachel beweert in de podcast dat frequente intieme activiteiten ervoor kunnen zorgen dat je baard van kleur verandert. De vloeistoffen lijken een blekend effect te hebben, waardoor je baard een andere kleur kan aannemen.

@sowhatnl Wisten jullie dit? 🤣 In de nieuwe aflevering bespreken de girls hun gekste turn ons en turn offs! Nu te beluisteren op Spotify en te zien op YouTube 💜 #sowhatnl #vj #voorjou #voorjoupagina ♬ original sound – SoWhat!

@naomirachl En dan heb ik het over verkleuren naar rood en niet grijs natuurlijk, Ik zou het gewoon heel grappig vinden als het waar is 😭 #sowhatdepodcast #lerenoptiktok #podcast ♬ original sound – NAOMI RACHEL

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x