Er zijn mensen die beweren dat Marybridget teveel aan zelfbruiner heeft gebruikt

Influencer Marybridget Stanley lijkt het hele jaar door een diepe, bruine teint te hebben, zoals te zien is op haar Instagram. Ze geeft eerlijk toe dat ze zelfbruiner gebruikt, maar sommigen denken dat ze misschien een beetje te veel van het goede heeft gebruikt. Dit roept reacties op, variërend van humor tot spot, onder haar posts.

Eén persoon vergelijkt haar borsten met ’twee aangebakken bouletten’, terwijl anderen verwijzingen maken naar de paashaas en paaseieren, en sommigen zelfs speculeren of ze geen beits heeft gebruikt in plaats van zelfbruiner. Het is aan de volgers om zelf een oordeel te vellen over haar uiterlijk.

Marybridget’s constante bruine teint roept reacties op onder haar Instagram-posts. Ze geeft toe dat ze zelfbruiner gebruikt, maar sommigen denken dat ze misschien te veel heeft gebruikt. Dit leidt tot grappige opmerkingen van haar volgers, variërend van vergelijkingen met voedsel tot speculaties over haar kleurkeuze.

Het lijkt erop dat Marybridget’s look een gespreksonderwerp blijft, waarbij haar volgers zich afvragen of het resultaat van haar zelfbruining een tikkeltje overdreven is.

@marybridgetstanleyx

Off to paris 🗼💌

♬ we cant be friends – greeedyari

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x