Funda-woning in Almere doet je van binnen nog het meest denken aan een bordeel (en dat was het ook)

Wie af en toe een beetje rondneust op Funda komt soms de meest krankzinnige huizen tegen. Dat kunnen miljoenenvilla’s aan de Vinkeveense Plassen zijn of dat kunnen vervallen krotten in Noord Oost Groningen zijn. Hoe dan ook op Funda vind je altijd wel opmerkelijke objecten waarvan je je afvraagt hoe de vorige bewoners daar geleefd zouden hebben.

Eén van die woningen is deze Flodder-achtige villa in Almere die we tegenkwamen op het Instagram-account Interieur Terreur. Helaas zijn daar de foto’s alweer verdwenen maar gelukkig staat de woning nog altijd op Funda. Van buitenaf valt er op zich nog niet heel erg veel aan te merken op de woning maar wacht maar tot je binnen hebt gekeken.

Daar zien we vooral heel veel goud en een beetje kitscherige inrichting. Wat opvalt is de vele tissuebakjes die op de tafels staan en de timer die boven de televisie hangt. Begint er inmiddels als iets te dagen bij je? We hebben hier hoogstwaarschijnlijk gewoon te maken met een voormalig bordeel of hoerenhuis zoals dat zo mooi heet.

In 2019 werd er al eens beslag gelegd op de woning en de Ferrari van de eigenaar. Het huis werd doorzocht om witgewassen geld te vinden dat onder andere afkomstig zou zijn geweest van illegale activiteiten en fraude. Mooie boel dus. Als potentiële koper weet je dus wel ongeveer wat er in de slaapkamers (met 3 tweepersoonsbedden) is gebeurd maar dat moet je dan maar even ‘doorheen kijken’.

Foto’s via: Funda

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x