Gracie (26) heeft een te groot achterwerk voor één vliegtuigstoel: ‘De stoelen zijn te klein!’

Gracie Bon

Vliegen kan een uitdaging zijn, met lange wachttijden op het vliegveld, eindeloze rijen en exorbitante prijzen voor eten en drinken aan boord. Maar het echte struikelblok kan de beperkte beenruimte zijn, vooral voor mensen met een omvangrijkere lichaamsbouw. Het Panamese model Gracie Bon, bekend van haar immense achterwerk en ruim 4,6 miljoen Instagram-volgers, ondervindt dit aan den lijve tijdens haar vluchten.

Op sociale media deelt Bon video’s en foto’s waarin ze haar worstelingen illustreert, terwijl ze zich letterlijk een weg baant door het gangpad van vliegtuigen. Ze roept op tot verandering, stellende: “Vliegtuigen moeten zich aanpassen aan veranderende lichaamstypes in 2024. Ik zal mijn lichaam niet aanpassen om in een vliegtuigstoel te passen.” Ze heeft zelfs een petitie gestart om de luchtvaartmaatschappijen te dwingen tot actie.

Echter, niet iedereen staat achter haar. Sommigen beschuldigen haar van overdreven ingrepen en betwisten de natuurlijkheid van haar lichaam. Ze suggereren dat zij, in plaats van te klagen, gewoon twee stoelen moet boeken voor meer comfort tijdens haar vluchten. De discussie blijft voortduren terwijl Gracie Bon strijdt voor verandering in de luchtvaartindustrie.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door GRACIE BON (@graciebon)

Speciaal voor jullie hebben we nog wat extra materiaal toegevoegd van Gracie:

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x