Joran van der Sloot vermoordde Natalee Holloway met steen: “Haar hoofd was plat. Haar schedel was plat”

Joran van der Sloot

Joran van der Sloot heeft eerder vandaag bekend dat hij Natalee Holloway heeft vermoord. Volgens De Telegraaf heeft de FBI de afgelopen maanden de bekentenis onderzocht en als geloofwaardig bestempeld. Daarbij zou o.a. gebruik zijn gemaakt van een leugendetector. De moord zou in 2005 hebben plaatsgevonden op het strand van Aruba.

Tegenover de FBI zou Joran hebben verklaard dat hij en Natalee daar destijds hand in hand liepen over het strand waarna hij aandrong op seks. Vervolgens zou de Amerikaanse tiener hem een knietje in zijn kruis hebben gegeven waarna hij haar in het gezicht zou hebben getrapt. In de Videoland-documentaire ‘De Biecht van Joran’ vertelt hij aan John van den Heuvel: “Dit was eerlijk gezegd veel te hard.”

In plaats van haar te helpen zou hij een grote steen hebben gepakt en die op haar hoofd hebben gegooid. “Haar hoofd was plat. Haar schedel was plat. Ik denk niet dat iemand dan nog leeft”, zegt hij. Vervolgens zou hij in paniek haar lichaam in zee hebben geduwd waarna ze, tot zijn eigen verbazing, nooit meer gevonden werd. (via RTL Nieuws)

Abonneer
Notify of
guest

1 Reactie
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
trackback

[…] zijn kruis zou hebben geschopt. Joran trapte haar toen in het gezicht en gooide vervolgens “haar hoofd plat” met een […]

1
0
Laat een reactie achterx
()
x