Man haalt omgekeerde vlaggen weg en wordt voor NSB’er uitgemaakt door langsrijdende automobilist

840

Mits je de afgelopen weken niet in een grot hebt gewoond heb je ongetwijfeld wel meegekregen dat er door heel Nederland behoorlijk wat Nederlandse vlaggen omgekeerd langs de weg hangen. En denk nou niet dat je die vlaggen weg kunt halen, want er zijn inderdaad mensen die vinden dat er geen vlaggen omgekeerd opgehangen moeten worden.

Waarom de beste man deze vlaggen verwijdert vertelt het verhaal niet. Misschien vindt ‘ie ze gewoon niet mooi, misschien staat ‘ie niet achter de boeren of misschien is het wel gewoon z’n werk?

Abonneer
Notify of
guest

3 Reacties
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
Anoniem
Anoniem
5 months ago

Te triest voor woorden dit. Je mag niet eens aangeven dat het te ver gaat en dan ben je al een NSB’er. En maar wijzen naar Den Haag, terwijl je zelf de tweestrijd creëert. “Heel Nederland staat achter ons” werd er nog geroepen. Valt vies tegen, maar dat zijn meteen NSB’ers. Wees blij dat je het niet hebt meegemaakt. Ga wat doen met je leven, ga constructief iets oplossen en niet “my way or the high way”

Ronald van der Lugt
Ronald van der Lugt
5 months ago
Reply to  Anoniem

Dit lukt je zeker alleen maar anoniem! Er wordt geen tweestrijd gecreeert, de overheid bepaalt op dit moment wat er gebeurd.

HJD
HJD
5 months ago

Was het niet RWS die voor een klein vermogen de lantarenpalen heeft opgeleukt met fancy streepjes. Maar een ongekeerde vlag gaat te ver. Die leidt af. En daarmee creëer je tweestrijdt. Gelukkig ben ik niet zo’n NSB’er die betaald krijgt om reacties te plaatsen op websites.