Nederlandse Daniëlle die haar neus liet amputeren heeft nu haar voorgevel en tandvlees en aangepakt

Eind vorig jaar werden wereldwijd de eerste beelden vertoond van Daniëlle, een Nederlandse vrouw die de primeur had om vrijwillig haar neus te laten amputeren. Deze opmerkelijke stap volgt op een reeks van lichaamsaanpassingen, waaronder uitgebreide tatoeages en een gespleten tong. Voor Daniëlle is het duidelijk: je lichaam aanpassen is een persoonlijke keuze, ongeacht hoe onconventioneel het lijkt.

Op 30-jarige leeftijd heeft Daniëlle al een indrukwekkende transformatie ondergaan, van traditionele tatoeages tot wat bekend staat als body modification – het opzettelijk wijzigen van het lichaam. Haar reis begon in haar tienerjaren, waar ze werd aangetrokken tot de wereld van lichaamsversiering. “Het begon eigenlijk allemaal toen ik achttien was,” legt Daniëlle uit. “Ik begon met tatoeages en piercings. Je kent het wel, zodra je er een hebt, raak je besmet met het virus.”

Voor Daniëlle is haar keuze om haar lichaam zo drastisch te veranderen geen impulsieve beslissing. Sinds jonge leeftijd voelde ze een sterke drang om anders te zijn. “Ik was altijd dat beetje aparte meisje op school,” herinnert ze zich. “Ik had altijd interesse in andere dingen en heb dat heel lang onderdrukt.”

Deze week zet Daniëlle weer een nieuwe stap in haar voortdurende proces van zelfexpressie. Naast haar recente neusamputatie toont ze ook aanpassingen aan haar borsten en een opmerkelijke zwarte tatoeage op haar tandvlees. Voor Daniëlle is het haar manier om haar individualiteit en creativiteit uit te drukken, ongeacht de reacties van anderen.

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x