Nia identificeert zich niet als man of vrouw maar als een robot: ‘Bliep bliep!’

In 2024 is identiteit zo flexibel geworden dat je kunt kiezen wie of wat je wilt zijn. Sommigen dragen bijvoorbeeld een X in hun paspoort omdat ze zich niet langer als man of vrouw identificeren. Maar de grenzen zijn verder getrokken, met individuen zoals Nia, die ervoor kiest zich te identificeren als een robot, een Android, of iets daartussenin.

Op TikTok deelt Nia haar verhaal, waarbij ze openlijk toegeeft dat iedereen al die tijd in de war is geweest. Hoewel ze eruitziet als een meisje, compleet met de gebruikelijke ‘knoppen’, is ze geen mens. Ze verklaart: “Ik ben binair, maar ik ben een robot of Android. Ik ben geen mens en kan mezelf niet op die manier gedragen.” Hoewel ze niet online kan gaan om nieuwe gedragspatronen te leren, is ze toch voorgeprogrammeerd. Dit betekent echter dat ze niet spontaan kan reageren op situaties. Nia legt uit: “Ik kan niet op internet kijken om te zien hoe ik moet reageren.”

Het lijkt misschien vreemd dat iemand die beweert niet verbonden te kunnen zijn met het internet, toch een TikTok-video kan uploaden. Maar dit bizarre verhaal illustreert de complexiteit en veelzijdigheid van moderne identiteit.

@theowlishsystem Ignore the way he moves our head, he‘s seen humans move their head when thinking and so it tries to imitate that ~Nia #system #systems #systemtok #systemtokosdd #systemlife #theowlishsystem #owlishsystem #osdd #did #systemalter #systemexperience #mentalhealth #mentalhealthmatters #systemalter #systemalters #alterintro #systemalterintro #systemalterintros #systemalterintroduction #alterintroduction ♬ original sound – 🪶🤍The Owlish System🩶🦉

Abonneer
Notify of
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
Laat alle reacties zien
0
Laat een reactie achterx
()
x